DW B in 2019

Neem een abonnement op jaargang 2019 en krijg de special edition van DW B 2018 – NON-SITES – cadeau! Negen auteurs schrijven een tekst bij atelierfoto’s van negen kunstenaars.

Geen zonnig begin van jaargang 2019. In DW B 1 (maart) benadert Arnoud van Adrichem Het failliet vanuit een literair en filosofisch perspectief – want komt niet het gehele scala aan menselijke emoties samen in een bankroet? DW B 2 – De magmakamer (juni) is een debutantennummer dat dan weer bruist van nieuw en jong talent, samengebracht door Charlotte van den Broeck en Jeroen Dera. In het septembernummer DW B 3 brengen Laurens Ham en Sven Vitse Het literaire klimaat 2010-2019 in kaart. En in het decembernummer (DW B 4) laten Sigrid Bousset en Iman Humaydan vrouwelijke stemmen uit de Arabische wereld weerklinken. In 2019 speelt www.dwb.be een nog grotere rol: naast vele kritieken over boeken vindt u nog tal van nieuwe teksten, die het papieren nummer aanvullen en versterken. 

Een abonnement kost 52 euro. Studenten en CJP’ers betalen 42 euro. Losse nummers kosten 15 euro. Wilt u meer doen voor DW B? Dat kan in de vorm van een steunabonnement (vanaf 100 euro). De namen van de ‘vrienden van DW B’ worden achteraan in elk nummer gepubliceerd. Stuur een e-mail naar julia [dot] stappers [at] dwb [dot] be.