UITNODIGING

DW B De Magmakamer

& Eerste Fintro Debuutprijs

Dinsdag 4 juni 19.00 u.

in het Auditorium van BNP Paribas Fortis Kanselarij Brussel

Hugo Bousset, hoofdredacteur DW B en Luc Keppens, CEO Fintro nodigen u van harte uit op een geweldige literaire avond, die u zal verrassen en bekoren.
In het kader van zijn nieuwe nummer De Magmakamer verzamelde DW B een tableau van jonge, debuterende schrijvers en performers. Charlotte van den Broeck & Jeroen Dera fungeerden als curator. Aansluitend maakt u de uitreiking van de Eerste Fintro Debuutprijs mee.
 
Programma
Charlotte van den Broeck & Jeroen Dera presenteren een vurige show met een tiental nieuwe talenten uit de eruptieve magmakamer van de jonge literatuur uit Vlaanderen en Nederland. Tussendoor ziet u een film van Sanam Sheriff, een performance van Juicy Dune & Sascha Bornkamp en een interventie van Carlijne Hertog, muzikaal begeleid door Soet Kempeneer. Tegelijk tekent Betül Şefika live bij de teksten.
 
Nadien reiken Luc Keppens en juryvoorzitter Toni Coppers de ‘Eerste Fintro Debuutprijs – Spannend boek’ uit, en leest de laureaat voor uit zijn bekroonde debuutroman.
 
Ten slotte biedt Fintro een receptie aan. Passa Porta Bookshop is aanwezig met nummers van DW B De Magmakamer.
 
Praktisch
Vanaf 18.30 u. wordt u ontvangen met een drankje in BNP Paribas Fortis Kanselarij, Kanselarijstraat 1 te Brussel (vlakbij Centraal Station en Interparking Square Albertine, Stuiversstraat 3). Het programma start om 19 uur.
 
Gratis entree. Vanwege veiligheidsredenen in het gebouw is reserveren voor 28 mei verplicht: graag bevestigen in een mail naar het gelegenheidsadres: dwbevenementen [at] gmail [dot] com.
 
Meer informatie bij het DW B-redactiesecretariaat, tel. 03 2710953.